Publicerat den

Totties mat – catering utöver det vanliga

Totties mat är en cateringfirma som levererar catering på en helt ny nivå. Är du ute efter en upplevelse utöver det vanliga och en fest som slutar i total succé är Totties mat det självklara valet. Nedan följer några av anledningarna varför.

Kvalitet utöver det vanliga

För det första är kvaliteten på maten som kommer att levereras till dig på en nivå som du vanligtvis inte skulle förknippa med catering. Totties mat har fokus på maten och kommer att leverera rätter med en extremt hög kvalitet som blir långt mycket bättre än om du skulle försöka dig på något själv. Just kvaliteten på maten kan vara en sådan sak som gör att just din fest eller ditt bröllop är något man kommer ihåg. Man skulle nästan kunna säga att med god mat kommer ett lyckat party. Anledningen till att kvaliteten är så hög är bland annat att maten lagas av företagets egna kockar i köket i Roslagen. Redan här kan man ana att det inte rör sig om något billigt halvfabrikat eller smaklösa skivor av rostbiff med en slafsig hög potatissallad vid sidan om. Kvaliteten är som sagt på en långt högre nivå än vad du troligen har haft erfarenheter av tidigare med andra cateringfirmor.

En upplevelse

För det andra erbjuder Totties mat catering som snudd på kan betraktas som en upplevelse. Man erbjuder bland annat grillkvällar där köttet grillas på plats bland gästerna. Vi vet ju alla att det finns få saker som får det att vattnas så i munnen som doften och synen av riktigt nygrillat kött. Enda skillnaden här är att du slipper står för arbetet själv samtidigt som resultatet blir långt mycket bättre. Sammanfattningsvis kan man alltså säga att Totties mat är det självklara valet när du ska anställa en cateringfirma till din nästa fest, bröllop eller större event.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *