Publicerat den

Söker du en rörmokare?

Vid ett tillfälle eller annat kommer vi alla att vara i behov av en rörmokare. Det behöver inte bara handla om stopp i avloppet eller ett trasigt rör, även om vi naturligtvis står till er tjänst även med detta. Vi erbjuder många olika tjänster inom VVS och rörmokeri, till exempel installationer, badrumsrenoveringar, generella VVS-jobb och stambyte. Med mångårig erfarenhet i branschen vet vi vad vi gör och levererar kvalitet till alla våra nöjda kunder. Vi utför arbeten både till privatpersoner och företag. Hos oss får du garanterat professionell hjälp till konkurrenskraftiga priser för att som kund skall få pengar över till annat.

När du behöver bra VVS

Har du dyra uppvärmningskostnader i din bostad? Kanske har du inte det bästa värmesystemet och betalar därför alldeles för mycket varje månad. Kontakta oss så kommer vi hem till dig och ser över det system du har idag. Därefter diskuterar vi tillsammans fram den lösning som skulle passa just ditt boende bäst. Vi har stor erfarenhet inom installationer av fjärrvärmesystem och alla andra värmesystem. Vi kan gemensamt hjälpa dig att sänka dina energikostnader på lång sikt och på köpet får du även ett betydligt bättre inomhusklimat. Vi säljer även varmvattenberedare och luftvärmepumpar så när du väljer rörmokare Stockholm får du en helhetslösning.

Vi utför allt inom VVS och rörmokeri

När det gäller renovering av badrum kan du tryggt vända dig till oss. Vi har många nöjda kunder som vittnar om vår expertis när det gäller kompletta badrumsrenoveringar. Alla våra rörmokare har självklart våtrumscertifikat så att du vet att arbetet blir utfört på bästa sätt av kunniga hantverkare. Vi säljer även varmvattenberedare och vi utför naturligtvis även installationen.

Pålitlig och professionell rörmokare

Vi utför alla typer av VVS och värmeinstallationer, inget jobb är för litet eller för stort. Vi arbetar både för privatpersoner och företag. Vare sig din bostadsrättsförening behöver utföra ett stambyte eller om din privata bostad behöver ses över så finns vi där till din tjänst. Utöver alla andra tjänster erbjuder vi även service såsom till exempel byte av kranar, ventiler, vattenlås eller klosetter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *