Publicerat den

När sker rörinspektioner i Stockholm?

Här utför vi en rörinspektion i Stockholm

Rörinspektioner bör skötas med jämna mellanrum så att man inte ska behövs stå där med byxorna nere när stammarna går sönder eller när det blir stopp i avloppet på grund av avlagringar i rören. För att vara på den säkra sidan skulle jag rekommendera att en rörinspektion i Stockholm ska utföras med jämna mellanrum åtminstone en gång vart tredje år men hellre oftare än så.

Hur viktigt det än är med att göra rörinspektion med jämna mellanrum är A och O att ta hand om problemen när dem håller på att uppstå. Om det till exempelvis börjar lukta ut från diskhon, bör du ta kontakt med denna rörmokare direkt och låta dem inspektera avloppet för att sedan plocka fram den mest optimala lösningen på problemet.

Vad kostar det i Stockholm?

En rörinspektion är en kostnad man inte kommer undan i Stockholm, utan den måste göras med jämna mellanrum. Som tur är så brukar inte företagen riktigt salta fakturorna utan dem är mer än överkomliga. I Stockholm finns det även många företag som besitter goda kunskaper inom området, så om det mot all förmodan kommer en saftig offert från det första företaget är det väldigt enkelt att hitta ett billigare och bättre alternativ. 

Kan alla rörmokare utföra rörinspektion?

Nej det kan dem inte. Det krävs en viss certifiering för att få utföra dessa inspektioner vilket kräver många års erfarenhet och flertalet godkända prov. Allt som oftast kan dem firmorna som inspekterar rören även utföra dess lösningar dem kommit fram till. Det är även en av anledningarna till att företagen inte saltar sina fakturor, de vill nämligen utföra dem större entreprenaderna som tillkommer. Det kan i sådana fall röra sig om mellanstora jobb som stamspolningar till dem större entreprenader som att helt byta eller delvis renovera stammarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *