Publicerat den

Leta byggfirma i Nacka

Vi är nyinflyttade i Nacka och letade efter en bra byggfirma som skulle kunna hjälpa oss med lite renoveringsarbeten och byggjobb i vårt nya hus. Vi frågade först och främst våra nya grannar om dom kunde rekommendera någon bra byggfirma i Nacka, alltså om dom hade erfarenhet av något särskilt företag. Vi fick många olika tips och behövde egentligen inte leta, utan mer börja fundera över vilket företag vi egentligen helst ville anlita.

Rätt person på rätt jobb

För oss, som hade ganska bestämda idéer om vad som behövde göras, var det först och främst viktigt att hitta rätt person för jobbet. Eller i alla fall rätt företag, för det kunde nog behövas flera sorters hantverkare, det förstod vi ju rätt snabbt. Men genom att ta in offerter från ett antal olika håll hittade vi till sist en professionell byggfirma Nacka som kändes helt rätt för oss. Vi satte oss ner en eftermiddag med dem och gick igenom de arbeten vi ville ha utförda. Det rörde sig framför allt om ombyggnad av köket som vi ville göra snyggt och funktionellt med bra plats för förvaring. I samtalet fick vi faktiskt flera tips på lösningar som vi inte alls tänkt på själva. Det var nog det bästa med vår byggfirma här i Nacka att de verkligen bjöd på sin egen erfarenhet och kreativitet trots att vi egentligen trodde att vi visste exakt vad som skulle göras.

Proffsig byggfirma i Nacka

De var verkligen proffsiga! Det fanns inom detta byggföretag hantverkare som verkligen kunde sina egna områden, de var öppna för att tillsammans hitta smarta lösningar för just oss. Det blev ett kreativt och kul projekt att tillsammans med denna byggfirma att skapa vårt nya boende här i Nacka. Det blev verkligen riktigt bra, mycket bättre än vi vågat hoppas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *