Publicerat den

Kontorsstädning underlättar vardagen

Har du tröttnat på att stanna kvar efter att kontoret har stängt för dagen för att städa upp efter slarviga anställda eller kollegor? Då kan du och ditt företag vara i behov av att anlita professionell hjälp för er kontorsstädning. Det finns riktigt många professionella och seriösa firmor i Örebro som erbjuder kontorsstädning till företag, butiker, kontor och mycket mer. Idag är kontorsstädning något som är väldigt vanligt och de allra flesta företagare tar till hjälp för att få ordning på arbetsplatsen. Du kan i många fall själv välja hur din kontorsstädning i Örebro ska se ut och vilka moment som städningen ska innehålla.

För att komma igång med städningen behöver du först hitta en städfirma som erbjuder kontorsstädning i ditt område. Kom ihåg att man alltid ska jämföra företag mot varandra så använd dig av en jämförelsesajt för att be om offerter från olika städfirmor på en och samma gång. En rekommendation är att man försöker vara så detaljerad som möjligt om vad man är ute efter, t.ex. vad som ska städas och hur många gånger i veckan eller månaden som man behöver hjälp. Har du ett väldigt stort företag kan det vara bra att be städfirman komma ut för att gå igenom era behov och därmed skriva en mer personlig offert.

I kontorsstädning brukar bland annat dammtorkning och dammsugning ingå. Även våttorkning av golv är vanligt och så är även hjälp med disk eller vattning av blommor. Glöm inte bort att du behöver komma överens med städfirman som du väljer om du ska stå för städmaterialet eller om detta är något som städfirman kommer att ta med sig själv. Om städningen ska ske efter kontorstid och larm eller nycklar ska lämnas ut behöver du skriva på en kvittens om att du har överlämnat detta för din egen säkerhets skull.