Publicerat den

Gör en rörinspektion i Göteborg

Bor eller verkar du i Göteborgsområdet? Är det något fel med dina rör, eller är det bara så att du vill säkerställa att allt är som det ska med dem? I så fall kan du kontakta oss för en rörinspektion i Göteborg. Vi har nämligen kunskapen och verktygen som krävs för att kunna genomföra en utförlig rörinspektion i Göteborg. Mer om det här i detta blogginlägg.

Rörinspektion i Göteborg med kamera

När vi utför en rörinspektion i Göteborg med omnejd använder vi oss av en liten kamera. Denna kamera är gjord för att komma åt även de allra svårtillgängliga utrymmena, inklusive små avloppsrör. Samtidigt är det en kamera med en mycket hög bildkvalitet som gör att du kan få en bra bild över vilket skick dina rör är i.

De kameror vi använder för rörinspektion i Göteborg är dessutom kopplade till 3D-programvara som vi har på våra datorer. Du som saknar ritningar över dina rör kan på så sätt skaffa dig sådana snabbt och smidigt genom att låta oss filma dina rör åt dig. Det vi filmar med våra kameror ritar det program vi använder oss av nämligen automatiskt upp 3D-ritningar av på datorn.

Inte nog med det, under vår filmning kommer vi även upptäcka eventuella skador och fel med dina rör. Efter att vi dokumenterat dessa kan vi självklart också åtgärda de.

Undvik att drabbas av allvarliga skador

Även om det är så att dina rör fungerar precis som de ska är det en bra idé att göra en rörinspektion med jämna mellanrum. På så sätt kan du som tidigare nämnt upptäcka eventuella fel, fel som du genom att upptäcka i tid kan förhindra från att resultera i mer omfattande skador. Det kan till exempel handla om läckande rör, något som ifall det inte upptäcks i tillräckligt god tid kan resultera i allvarliga fukt- och/eller vattenskador.

Skulle det vara så att vi upptäcker att allt inte är som det ska med dina rör kan du känna dig trygg i det faktum att vi kommer fixa det åt dig. Vi är experter på rör, och har kunskapen och erfarenheten som krävs för att kunna ge dig bästa möjliga hjälp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *