Publicerat den

Energi när man städar

Vem tycker inte att det är lite tråkigt att städa? Det kan dessutom vara ansträngande och jobbigt. Om man ska storstäda behöver man en hel del extra energi. Varför inte ta en Nocco att friska upp sig med innan det är dags att dammsuga resten av huset?

Viktigt att fylla på med vätska

När man går runt och städar och blir svettig är det viktigt att fylla på kroppen med vätska så att man verkligen orkar fortsätta städa och så att man inte mår dåligt. Men vad är egentligen bra att dricka? Kaffe är ett alternativ, men om man behöver mer energi? För dem som verkligen vill ha något uppfriskande och energirikt är nocco ett riktigt bra val som dessutom smakar gott. Det finns flera olika smaker att välja på och alla ger ny energi till kroppen.

Kombinera en nocco med en energibar eller något annat gott tilltugg så har du en riktigt bra lunch att njuta av när städningen är halvvägs eller när du är på väg till nästa städuppdrag. Det är dessutom behändigt att ta med sig burkar med lagom mycket kolsyra. Ingen risk att börja rapa eller må konstigt av för stora portioner här inte.

Storstädning

En storstädning är kanske den allra jobbigaste städningen att utföra, speciellt om det är i samband med flytt. Fönster ska putsas, spisar ska dras ut och så vidare. Allt ska bli skinande rent och om man har bott i sin bostad ett tag kan det vara riktigt jobbigt att få rent allt. Då kan man behöva fylla på med riktigt bra energi för att orka med. Det är viktigt att ta hand om sin kropp, inte bara när det gäller ergonomi, bra lyft och så vidare utan även när det gäller att äta rätt och se till att man får i sig rätt näring.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *