Publicerat den

Barberare i Stockholm som kan mer än bara klippning

Självklart kan vår barberare i Stockholm hjälpa dig med klippning. Det är dock inte det enda han kan hjälpa dig med. Hos oss kan du nämligen även få hjälp med ditt skägg.

Vår barberare i Stockholm erbjuder rakning och skäggtrimning

Vill du raka dig? Då är detta en av de saker som vår barberare i Stockholm kan ge dig hjälp med. Närmare bestämt erbjuder vi rakning med kniv. Rakning med kniv är nämligen den bästa formen av rakning som kan ta bort ditt skägg helt och hållet. 

Vår barberare i Stockholm erbjuder två olika typer av rakning med kniv. Antingen rör det sig om vanlig rakning med kniv för 280 kr, eller så kan du få en rakning med knivhuvud för 380 kr. Vill du både ha en rakning med kniv och klippning på en och samma gång? Då kostar det 580 kr.

Att ha skägg är dock något som varit inne här i Sverige de senaste åren. Det är med andra ord många som inte vill raka av sig allt sitt skägg, utan som istället vill ha kvar det. Just därför är även skäggtrimning något som vi erbjuder.

En skäggtrimning där vi anpassar oss efter ditt ansikte

När vår barberare i Stockholm trimmar skägg anpassar han sig alltid efter din ansiktsform och ser till att ge dig de rätta linjerna som passar ditt ansikte på bästa möjliga sätt. Hur mycket det kostar beror på hur lång skägg du har och vill ha. 

Rör det sig om ett skägg som är 0–1 cm långt? Då kostar det 330 kr att få ditt skägg trimmat. Är det istället 1–5 cm långt? Då är priset för att trimma ditt skägg 380 kr. Är det längre än 5 cm? Då kostar det 500 kr.

Oavsett hur kort eller långt ditt skägg är kan du alltid lita på att vi kommer att ge dig ett snyggt skägg som du kommer att kunna känna dig bekväm i. Vi kan skägg lika bra som vi kan hår, något som du kommer märka om du låter oss ta hand om ditt skägg åt dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *