Publicerat den

Att anlita kontorsstädning i Stockholm

Om man arbetar på kontor kan man snabbt upptäcka att det blir stökigt relativt fort. Ibland måste man som anställd själv städa och ofta får detta göras efter arbetstid, vilket inte alltid är så roligt. När arbetsdagen väl är slut vill man ofta komma hem, kanske åka och handla och göra annat som inte hunnits med.

Fördelar med kontorsstädning i Stockholm

Genom att anlita ett företag som sköter om kontorsstädningen kan man enkelt slippa lägga städningen på de anställda. Kontoret kommer att se välskött ut oavsett när det dyker upp kunder. Man kan ofta avtala tid med städföretaget om när det passar att kontoret städas. Ibland kan man städa på morgonen, ibland under lunchen och ibland under kvällen. Många gånger är det en stor fördel att kontoret städas just innan en större kund kommer på besök eller liknande. En annan fördel med att anlita kontorsstädning stockholm är att man minskar risken att olika smittor sprids på arbetsplatsen. Rena toaletter, tomma soptunnor och avtorkade ytor är effektiva stopp för bakterier. Allt detta kan ett städföretag ordna, och som anställd slipper man tänka på det. Städföretaget vet också vilka kemikalier som passar på vilka ytor och de är också bra på att städa miljövänligt.

Vad kostar det att anlita kontorsstädning?

Hur mycket en kontorsstädning kostar kan variera stort. För det första beror kostnaden på var man befinner sig, och för det andra beror det på hur stort kontoret är. Hur ofta man vill ha städat har också inverkan på priset. Ibland kan man som företagare få lite rabatt om man vill ha städat flera gånger i veckan, eller kanske till och med varje dag om vissa utrymmen är hårt smutsade. Detta beror dock på vilket städföretag man väljer att anlita och det är alltid bra att be om en offert.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *