Publicerat den

Anlita städfirma i Norrköping

Spara på din dyrbara tid och anlita en städfirma till att rengöra ditt hem i Norrköping istället. Tid är dyrbar, och de som har läst företagsekonomi vet att alternativkostnaden kan bli hög. Det är alltså kostnaden av tid som du kunde ha lagt på annat. Det är här en städfirma kommer in. De lyfter den kostnaden för dig. Du vet själv om alternativkostnaden är högre än kostnaden för att anlita en städfirma i Norrköping.

Vad kan en städfirma i Norrköping erbjuda?

En städfirma kan som sagt anlitas om du vill avlasta dig själv från städningen i ditt hem. Du kan till exempel anlita dem till regelbunden städning varje vecka eller varje månad. Du kan också beställa en enskild storstädning, ifall du exempelvis haft en fest. Kanske är du på gång att flytta, men vill slippa flyttstädningen.

Städfirmor anlitas också ofta till städning hos företag. Det kan handla om kontorsstädning, lokal, butik, bostadsrättsförening eller annan arbetsplatsyta.

Städfirmor erbjuder oftast också fönsterputs. Så om du bara vill ha hjälp med det och inget annat, funkar det också.

Vad kostar det att anlita en städfirma?

När du ska anlita en Smart städfirma norrköping finns det somliga faktorer som spelar in på priset. Vi ska nämna dem här och försöka ge dig en ungefärlig uppfattning om vilken nivå priset skulle kunna ligga på. För det första är storleken på lokalen som ska städas avgörande för priset. Därtill kommer hur omfattande städningen ska vara och om fönsterputs ska ingå. De andra faktorerna som påverkar är hur ofta det ska städas, om du själv står för produkterna eller inte, och hur långt de måste färdas för att komma till platsen.

Om vi säger att ytan som ska städas är 75 kvadratmeter, och en vanlig städning ska utföras där varje städtillfälle ligger på cirka 3 timmar så blir kostnaderna mellan 2000 – 3500 kronor per månad om du ska ha städning varje vecka. Ska du ha städning varannan vecka blir det ungefär 1500 – 2200 kronor per månad, och mellan 700 – 1200 för 1 gång i månaden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *